Rolat sa nanom
Za 6 osoba:
cela jagnjeća plećka bez kosti,
200 g mladog kozjeg sira,
4 glavice belog luka,
pola veze nane,
maslinovo ulje, so i biber.
Viljuškom izgnječite sir, dodajte sitno iseckane listiće nane, promešajte, posolite, pobiberite i ovom mešavinom premažite unutrašnji deo plećke, uvijte je u rolat i uvežite kanapom. Čenove belog luka razdvojite i operite, ali ih nemojte ljuštiti. Rolat položite u pleh, oko njega rasporedite čenove belog luka i sve prelijte maslinovim uljem. Još malo posolite, pobiberite i pecite 30 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Isključite rernu, otvorite vrata i sačekajte 5 minuta pre nego što ga servirate.
Search This Blog
Saturday, June 29, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment