Jagnjetina u mleku
Glavno jelo - vreme pripreme: 120 minuta.
Sastojci:
250 g jagnjetine od plećke
300 ml mleka
2 šargarepe
2 lista lovora
5-6 zrna bibera
kašika suvog biljnog začina
250 g krompira
peršun
so
Priprema:
Meso stavite u lonac, prelijte mlekom, dodajte nasečenu šargarepu, lovor, biber u zrnu i suvi biljni začin, pa kuvajte na vatri srednje jačine.
Kada meso omekša, izvadite ga, isecite, stavite u dublji sud i dodajte prethodno obaren krompir i šargarepu.
Prelijte proceđenim mlekom u kojem se kuvalo meso i pecite oko 10 minuta na 200 stepeni C.
Servirajte posuto peršunom.
Search This Blog
Saturday, June 29, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment