- 1,5kg jagnjećeg mesa
- 150g suve slanine
- 3 kašike začina od sušenog povrća
- 3 kašike senfa
- 1,5 dcl ulja
- 1,5 dcl vode
- 1 glavica luka
- so i biber po ukusu
Search This Blog
Archive
-
▼
2013
(31)
-
▼
May
(12)
- Jagnjeći file na pireu od graška
- Jagnjeći fileti u lisnatom testu
- Marinirani jagnjeći file sa povrćem
- Špikovani jagnjeći but na krompiru
- Gurmanska jagnjetina
- Jagnjetina sa sosom od nane - recept
- Recept za kuvanu jagnjetinu
- Jagnjeći rolat
- Jagnjeće pečenje
- Jagnjetina sa rezancima
- Jagnjetina sa sokom od paradajza
- Zapečena jagnjetina
-
▼
May
(12)
Thursday, May 9, 2013
Jagnjeće pečenje
Published :
7:07 AM
Author :
hrana
Jagnjeće pečenje
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment